Wildbraad van Jager & BoerVlees » Vlees
Wildbraad in de lente en zomer? Geen probleem. Emile en Lisa van Jager & Boer zorgen ervoor. Letterlijk puur natuur afkomstig van wilde dieren die een vrij leven hebben gehad. In een omgeving waar ze volkomen eigen zijn. Bejaagd op een duurzame, weidelijke manier in eigen jachtvelden bij Zwolle en in Duitsland. Faunabeheer staat hierbij ten alle tijden voorop.
Zo'n 10 dagen voor kerst 2017 stapte Emile de winkel binnen. Met wat wildbraad om te proberen. Ter plekke hebben we besloten dat we hun wildbraad heel graag wilden opnemen. Ze hebben namelijk een prachtig samenwerkingsverband met Neimeijer's 4 Jaargetijden Vlees. Jeroen en Nieske hebben een eigen slagerij op het erf voor hun varkens. En dus ook voor dit wild. Wildzwijn hamburgers, rookworst, braadworst. Hert poulet, biefstuk, kotelet. Ree rug, haasje, stoofvlees. Haas heel of in bout. Om maar wat te noemen. En regelmatig komen ze spontaan langs met een nieuw product. Zoals vorige week. Droge worst van wildzwijn in een nieuw ontworpen verpakking. Oogt en smaakt fantastisch!