Krentenstoete met anijs - Bakkerij van der MostOverig » Overig
Gebakken van graan uit het Vechtdal (400 gr.)
van Bakkerij van der Most uit Lemelerveld (deze informatie wordt in een nieuw tabblad geopend)
Stoete met 28% krenten en 0,4% anijs.
IngrediëntenTarwebloem, krenten, water, roggebloem, tarwegries, tarwezuurdesem, tarwebakkerszout, gluten, gist, anijs,
Gebakken van graan uit het Vechtdal (400 gr.)
van Bakkerij van der Most uit Lemelerveld (deze informatie wordt in een nieuw tabblad geopend)
Stoete met 28% krenten en 0,4% anijs.
Ingrediënten
Tarwebloem, krenten, water, roggebloem, tarwegries, tarwezuurdesem, tarwebakkerszout, gluten, gist, anijs, dextrose, kaneel, emulgator: E472e, meelverbeteraar: E300 en E920, enzymen (tarwe), veldbonenmeel, aroma, plantaardige raapzaadolie, lupinemeel, tarwemout, stabilisator: E415, roggemoutmeel.
Voedingswaarde (per 100 gram)
- 1157 Kj
- 273 Kcal
- 56g Koolhydraten
- 21g Waarvan suikers
- 8.2g Eiwit
- 1g Vetten
- 0.1g Waarvan verzadigd
- 3.9g Vezels
- 0.8g Natrium
Allergenen
- Gluten
- Lupine